Dalam Rakeback Freerolls, mungkin boleh bermain dengan tangan yang tidak baik.

Dalam Rakeback Freerolls, mungkin boleh bermain dengan tangan yang tidak baik. Walau bagaimanapun, ini tidak berlaku dalam pembelian yang lebih tinggi dalam permainan

Jika anda tidak tahu caranya, bermain tangan seperti Ace seven atau Ace nine sesuai tidak benar-benar mungkin dari tempat tengah.

Ramai orang bersalah kerana cuba bermati-matian untuk sebaris dengan lawan mereka, selalunya dari kedudukan pertengahan, hanya untuk mereka berhadapan dengan kenaikan gaji sebelum gagal. Walaupun ia mungkin tidak benar, anda tidak akan memukul papan yang mencukupi dengan cukup kuat sehingga anda boleh mewajarkan cuba mendapatkan tangan poker.’ Ia seperti memanggil kenaikan gaji dengan jack king melepaskan saman dan berfikir bahawa anda mungkin mendahului slot online aztecslot88..

Banyak orang membenarkan ini dengan mengatakan bahawa mereka tidak akan menelefon dengan kad yang kurang sesuai, tetapi Aces yang sesuai kelihatannya terlalu menggoda setiap masa (seberapa banyak mereka boleh lemas). Sungguh mengagumkan lebih ramai orang tidak mengalami masalah ini. Kecuali mereka adalah pemain poker yang lebih baik, maka anda harus mempertimbangkan untuk meningkatkan permainan anda.

Ia memerlukan disiplin untuk melipat (atau bermain di meja tempat anda memukul flushes setiap kali!)

Paling tidak, itulah yang dipersetujui semua orang ketika memanggil kenaikan kecil dari kartu as yang sesuai. (Lebih khusus lagi, ace sut bawah hingga pertengahan seperti ace five, 6 dan 7 dsb.

Sesetengah mungkin bimbang bahawa mereka membuat kesilapan serius memanggil dengan tangan jenis ini, terutamanya jika mereka meletakkan lawan mereka pada kad kad tinggi. Persoalan sama ada lawan mereka melakukan ini adalah perkara lain. Yang lain percaya bahawa mereka boleh bertaruh jika pusingan rendah, tetapi ini bukan idea yang baik untuk cuba menolak mereka dari tangan. Ia adalah perkara biasa untuk lawan bertaruh apabila anda menyemak. Mereka juga mungkin membesarkan anda jika ia berlaku.

Poker adalah permainan yang sangat mudah untuk dipelajari. Namun, terdapat banyak perkara tentang poker yang boleh mengelirukan (seperti teori permainan).

Terdapat banyak cara pemain lain boleh mengelirukan anda tentang tangan anda. Anda juga mungkin percaya anda telah mencapai kemajuan yang baik, atau mereka seorang pemain yang baik, tetapi sebenarnya anda berkemungkinan besar salah seorang yang paling teruk.

Sangat mudah untuk berfikir bahawa anda bukan pemain yang paling teruk, tetapi saya tahu sekarang saya pastinya tidak sehebat saya ketika mula-mula bermain.

Anda mungkin fikir poker telah merendahkan dan merendahkan anda sedikit.

Apabila kemahiran poker anda bertambah baik, dan wang anda bertambah.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *